Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
3 gode grunde til at få dig en pejs fra Philip Pejse

3 gode grunde til at få dig en pejs fra Philip Pejse

Forestil dig dette: Det sner udenfor, du har kæmpet dig vej igennem sneen til dit hjem og er kold og træt. Du træder ind i dit hjem, fryser og vil bare gerne føle dig godt varm igen. Du sætter dig i din sofa og trykker på fjernbetjeningen. Men det er ikke dit TV der tændes: Det er din el pejs fra Philip Pejse, som med det samme starter og varmer din stue op. Du kan sidde og nyde udsigten til snevejret udenfor mens du sidder i din varme stue og nyder udsigten til den gnistrende ild. 

Dette er lige netop hvad vi kan tilbyde hos Philip Pejse. Den hyggelige stemning i dit hjem, som kun en pejs kan bringe. Hvis du ikke blev overbevist af vores lille fortælling bør du læse videre, mens vi giver dig 3 gode grunde til at få dig en pejs fra Philip Pejse. Er du allerede overbevist så gå til vores hjemmeside https://philippejse.dk/ og tjek vores store udvalg. 

1. Et stort udvalg med noget for alle

Hos Philip Pejse har vi ikke begrænset os til blot få pejse. Vi tilbyder et stort sortiment med pejse til enhver smag. Vi tilbyder alle slags pejse, lige fra traditionelle pejseindsater, gaspejse og el pejse til pejsefronte og udendørs pejse. Fælles for dem alle er garantien for hygge i dit hjem, som vil give dig glæde om og om igen i mange år. 

2. Den bedste service

Vi ved alt om pejse. Og nej, vi overdriver ikke – vi ved ALT om pejse. Du kan derfor roligt købe din pejs hos os og have os på sidelinjen med tips, tricks og erfaring, så du bliver glad og tilfreds med dit køb. Vi hjælper dig hele veje igennem: Fra du starter med tanken om en pejs, hvor vi kommer med vejledning til dine muligheder alt efter, hvad dine behov er. Vi hjælper dig med at vælge den rette model i de rette mål, så du ikke kommer hjem med det forkerte produkt. Og så står vi klar hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, når din pejs er installeret. 

3. Kvalitet i højklasse

Sidst men ikke mindst bør du få en pejs fra Philip Pejse fordi vi kan garantere kvalitet i højklasse når du køber din pejs hos os. Vi er ikke gået på kompromis med materialet eller designet, så derfor kan vi stolt sige, at vi kan stå inde for hvert produkt. 

 

Luk menu