Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad

Anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad

Jeg har testet en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, hvor jeg havde bestilt en måltidskasse til 2 personer. Det var en rigtig spændende uge, hvor jeg nød at få en masse god inspiration til aftensmaden.

Lidt om Kokkens Hverdagsmad

Grunden til at jeg havde lyst til at teste måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad er, fordi den efter sigende skulle være fleksibel. Uden at røbe for meget vil jeg i den grad bekræfte, at de lever op til det.

Kokkens Hverdagsmad tilbyder aftensmad, som du kan servere på 20 minutter. Det er perfekt til sådan en som mig, der har en travl hverdag og ikke er super ferm i et køkken.

Alle måltiderne bliver leveret til døren, og det meste er forberedt. Det vil sige, at jeg blot skal færdiggøre måltiderne. 

Ugens menu fra Kokkens Hverdagsmad

Som tidligere angivet bestilte jeg en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad til 2 personer. Du kan vælge kuverter til 1-5 personer i 3-4 dage. Jeg ville have hele oplevelsen med, så jeg valgte til 4 dage.

Vores menu lød sådan:

  1. Pulled Pork i hotdogbrød med BBQ sauce, syltede rødløg og coleslaw.
  2. Kokkens græske oksedeller og cremet tomatsauce.
  3. Kylling i karry kokos.
  4.  Italiensk inspireret spaghetti carbonara.

Denne menu var jeg virkelig vild med. Det er altid rart, når førstehåndsindtrykket er godt fra start, ikke?

En af fordelene ved Kokkens Hverdagsmad er, at du har mulighed for at udskifte retterne. Det vil sige, at hvis der er en eller flere retter, som du gerne vil bytte ud, har du mulighed for det.

Du får 3 alternativer, som du kan vælge mellem. Der er naturligvis et lille mergebyr for at udskifte retten, men det er det hele værd.

Du har sikkert prøvet at vælge en måltidskasse fra, fordi der var én ret, som ikke faldt i din eller børnenes smag. Det er jo løst med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, hvor du bare kan bytte den ud.

Hvor mange stjerner vil jeg give måltidskassen?

Hvis jeg skal være helt ærlig, var der ikke en finger at sætte på maden. Da jeg stod op mandag morgen, var måltidskassen allerede leveret til døren.

Emballagen er gennemført, fordi der er is osv. til at holde maden frisk. Det er i tilfælde af, at du eksempelvis først tager madvarerne i køleskabet, når du kommer hjem fra arbejde.

Jeg er personligt ikke en ørn i køkkenet, men det var virkelig ligetil. På alle ingredienserne var det angivet hvilken dag det skulle bruges til.

Det vil sige, at det er virkelig nemt at gå til, når du skal i gang med at lave maden. For du er ikke i tvivl om, hvilke ingredienser der hører til hvilke retter.

Al madlavningen var hurtigt klaret, og det var SÅ nemt at tilberede. Meget af maden kan komme i ovnen, så det blot klarer sig selv. Jeg har aldrig prøvet at spise 4 måltider før, som blev færdige SÅ hurtigt.

Derfor vil jeg gerne give 5 ud af 5 stjerner til måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad.

Udgivelse af anmeldelsen er sponsoreret af findkviklaan.nu.

Skriv et svar

Luk menu