Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Beskyt dit Apple Watch med beskyttelsesglas

Beskyt dit Apple Watch med beskyttelsesglas

Hvis du ejer et Apple produkt, kender du sikkert til den konstante følelse af, at ville passe på det og er bange for, at der skal ske noget med det. Ridser, revner og skader forsøger du for så vidt muligt at undgå. Et Apple Watch er ingen undtagelse, og da det er en enhed, du konstant bærer om dit håndled, er det udsat hele tiden og i mange tilfælde i løbet af dagen.

Hvis du fx netop har erhvervet dig den nyeste model, er det oplagt at købe apple watch 5 beskyttelse, så du ikke går rundt og er konstant nervøs for- og opmærksom på, om der sker noget med dit nye smarte ur.

Sådan beskytter du dit Apple Watch

Hos BR-electronic.dk kan du købe skærmbeskyttelse til dit Apple Watch. Du kan vælge mellem flere muligheder, men uanset valg opfyldet produkterne behovet for at yde beskyttelse til din skærm mod ridser og skrammer.

Du kan fx få fuldtdækkende glasbeskyttelse med en sort kant, hvor du påsætter beskyttelsen ved hjælp af den sorte kant, da der er klister her. Det dækker godt til, og beskyttelsen er så optimal, så den også beskytter mod stød og slag. Med beskyttelsen følger en tør klud, våd klud og tape til at fjerne støv. Det er også muligt at købe beskyttelse i form af glasfolie.

Uanset løsning vil du få optimal beskyttelse af skærmen, uden at det gør noget ved brugen eller funktionaliteten. Der er altså ikke nogen grund til, ikke at få beskyttelse på dit Apple Watch.

Hvordan skal jeg sætte beskyttelsen på?

Det er heldigvis ikke nogen kompliceret proces at sætte beskyttelse på dit Apple Watch. Når du køber et beskyttelsespakke, er der en vejledning med, der i korte og lette trin viser, hvordan du påsætter beskyttelsen. Det foregår typisk i disse trin:

  1. Rens skærmen med den medfølgende våde klud.
  2. Tør skærmen af med den medfølgende tøre klud.
  3. Anvende den medfølgende tape til at opfange resterende støvpartikler eller andet, der ikke skal komme mellem beskyttelsesglas og skærm.
  4. Påsæt beskyttelsesglasset på skærmen.
  5. Udjævn eventuelt små luftbobler ved at trykke dem ud til siderne.

Det er altså meget enkle og lette trin, der skal til, for at få beskyttet din skærm, og det kan være med til at forlænge levetiden af dit ur. Især når det også beskytter mod de hårde slag, der kan opstå ved brug, som uden beskyttelse kan sætte dit ur til tælling.

Skriv et svar

Luk menu