Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Der er mange muligheder med tavlefolie

Der er mange muligheder med tavlefolie

Det er ikke alle, der kender til tavlefolie. Det er en skam, for det kan bruges til et hav af formål. Det er en smart, selvklæbende folie, der kan klæbes op på væggen, skabet, døren eller en hvilken som helst anden overflade. Det smarte ved denne type folie er, at du kan skrive på den med tavlekridt eller tavletusser.

Hvis du har skrevet på det med enten kridt eller tusch, er det nemt at viske ud. Det er også nemt at fjerne det helt, da det blot kræver, at du bruger en fugtig klud. Derfor skal du ikke tro, at der er en masse rengøring forbundet med brugen af tavlefolie. Ønsker du at vide mere om denne type folie, kan du læse mere om det her.

Tavlefolie kan bruges til rigtig mange formål

Når det kommer til, hvad du kan bruge tavlefolie til, handler det blot om at være kreativ. Dertil bør det også nævnes, at det er relativt fleksibelt, hvorfor det faktisk også er muligt at sætte det op på lidt mere ujævne overflader. Det er også muligt at klippe folien til, så du er sikker på, at den passer nøjagtigt til det formål, som du skal bruge den til.

Du kan fx bruge den til at organisere din hverdag, hvis dette ønskes. Det kan du gøre ved at klippe din folie ud til enten en uge-, måneds- eller madplan. Det er der mange, der gør, hvorefter de hænger det op på deres køleskab eller en væg i køkkenet. Du kan også bruge det til at lave en indkøbsliste til køleskabet eller en huskeliste til væggen.

Tavlefolie er også en stor succes på børneværelset 

Det er dog ikke kun til diverse praktiske formål, at tavlefolie er en stor succes. Det er også en stor succes på børneværelset. Hvis man dækker en hel væg med denne type folie, er det pludselig tilladt for bønene at tegne på væggen. Det er ikke mange steder, at man få lov til dette, hvorfor det er noget, som de fleste børn vil have det rigtigt sjovt med.

Er det noget, man beslutter sig for at prøve af, er det dog en god idé, at man får dækket hele væggen. Nøjes man med et lille stykke, kan man ikke vide sig sikker på, at de ikke ender med at tegne ud over folien. Ikke desto mindre, er du dog sikret, at det er noget, som dine børn vil sætte stor pris på, da de for alvor kan udfordre deres kreativitet.

Luk menu