Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Derfor skal du vælge wellnessmassage hos God Krop!

Derfor skal du vælge wellnessmassage hos God Krop!

Wellnessmassage hos God Krop

Hvis du er typen, der ikke er meget for, at der bliver taget for hårdt fat. Typen, der gerne vil have massage, men kun kan nyde det, hvis det er blidt. Eller typen, der trænger til, at fokusere på dig selvog finde ro, mens din krop får en blid og nænsom behandling. Så kan du gøre noget godt for dig selv, ved at vælge wellnessmassage hos God Krop.

Fokus på dig

Hvis du søger efter wellness i københavn, behøver du ikke at lede længere. Hos God Krop giver vi dig wellnessmassage, så du kan mærke krop og sind. I vores hyggelige klinik, er der en skøn atmosfære, hvor det er muligt for dig, at slappe af og nyde.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har brug for en omgang wellnessmassage. Måske er du stresset med for mange tanker og bekymringer, måske trænger du til at kunne mærke din krop eller måske trænger du bare til at have fokus på dig selv. Uanset behov, står vi klar til at give dig en god oplevelse.

Hvis du søger wellness i københavn, har vi stedet til dig.

Hvorfor wellnessmassage?

Mange vælger wellnessmassage, fordi de trænger til et rum, hvor der er fokus på krop og sind. Et rum, hvor det er okay at tage imod og nyde. Et rum, hvor der ikke er krav og forventninger, men hvor din eneste opgave er at ligge på briksen og få en blid massage.

Wellnessmassage hos God Krop foregår ved, at du ligger varmt og godt på en opvarmet briks. Din massør tilpasser styrken, så den passer til dig og dine behov. Du kan få massage på hele kroppen og i dialog med behandleren, kan I tilpasse massagen undervejs. Som regel gives der både massage på hænder, fødder, ansigt og krop. Du vil derfor forlade klinikken helt beroliget og afslappet.

Wellnessmassage er god for både krop og sind. Du vil opleve forskellig effekt af din behandling. Fælles for de fleste er dog, at opleve følgende:

  • Bedre søvn.
  • Lavere stressniveau.
  • Du vil være bedre i kontakt med dig selv og mærke en forstærket forbindelse mellem krop og sind.
  • Puls og tanker vil have lettere ved at falde til ro efter en beroligende behandling.

Hvis du har tendens til at være meget i dine tanker, dine bekymringer og generelt være mere i hovedet end i kroppen, vil du have stor effekt af vore wellnessmassage. Vi skaber ved forbindelse mellem krop og sind ved at fokusere på netop dig. Det er din tid.

Hos God Krop tilbyder vi beroligende wellness i københavn.

 

Luk menu