Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Dogging fun – godt at vide

Dogging fun – godt at vide

Selvom det er de færreste der har en idé om hvad dogging fun er, så er det faktisk de fleste der på et eller andet tidspunkt i deres liv har bidraget til udbredelsen af det. Dogging fun handler i grove træk om det at mødes med helt og adeles fremmed mennesker ude i det fri for at have sex

Dogging kan involvere alt fra bare to mennesker der har sex til en stor forsamling. Her kan også være alt fra folk der kigger på, på lang afstand til folk der står og kigger på helt tæt på – det er alt efter hvad man har aftalt og hvilken type fetich man selv mener at man har. 

Dogging fun – sådan kommer du igang 

Hvis du længe har gået med tanken om at det kunne være lidt spændende at prøve dogging fun af, så vil du garanteret blive glad for at høre, at det er utrolig nemt at komme igang. Dogging fun er nemlig en af de feticher der virkelig har fået ben at gå på siden udbredelsen af interenttet. Nu kan du bare søge på dogging på internettet og nærmest blive guidet til dit nærmeste forum.

Dogging fun – det kan forummerne 

På disse forummer, som oftest kræver at du er medlem i forvejen, kan du chatte med fremmed og aftale forskellige retningslinjer for jeres møde. Du kan læse generelle tips og tricks til hvordan du bedst tilgår fetichen og så kan du læse om gode steder at mødes og hvad du bør være opmærksom på.

Dogging fun – det siger loven

Selvom der ikke er nogle regler der direkte går ind og forbyder det at mødes i det offentlige for at have sex, så er der et par regler du bør kende, da du i værste fald kan ende med at skulle brumme den i fire år. 

De to regler lyder som følger:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Med disse to regler i baghovedet og en stor portion sund fornuft burde du klare dig, det er trods alt ikke så tit man læser om \’nøgen mand fængsel i fire år\’ i aviserne.

Læs om dogging på dette link

Luk menu