Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.

Få dit autoværksted til at lave dit skadesarbejde

Uanset om din bil kun er lidt skadet eller totalskadet og om det er din skyld eller en anden, bør du få hjælp af dit autoværksted til at få lavet bilens skadearbejde. Er uheldet ude og det ikke er en forsikringssag, er det vigtigt at du starter med at få et overblik over, hvad der skal laves og indhent så mindst 3 tilbud. Dette gør du for at sikre at du får det bedste tilbud. 

Husk det bedste tilbud er ikke nødvendigvis det billigste, men ved at indhente 3 har du bedre ved at danne dig et overblik. 

Det er også muligt at vende tilbage til dit traditionelle autoværksted med de andre tilbud og høre om de vil gøre det til den pris, de andre tilbyder. Dit autoværksted skal have ualmindelige gode argumenter for ikke at sige ja. Et af dem kan være, at de andre værksteder ikke bruger godkendte reservedele. Er din bil gammel og ikke længere omfattet af garantier, har det ikke den store betydning, men er bilen af nyere dato er det vigtigt at det er godkendte reservedele.

Få hjælp af autoværkstedet med forsikringsdelen

Er uheldet en forsikringssag, så overlad det praktiske til dit autoværksted. Dit autoværksted er vant til at kommunikere med forsikringen og det kan være en fordel, at overlade det praktiske til autoværkstedet. Det kan i værste tilfælde spare dig for mange frustrerende timer og mails. Det er uden betydning om du er skadeanmelder eller skadeholder. De fleste autoværksteder samarbejder med forsikringsselskaberne og det er en del af deres hverdag at lave forsikringsarbejde. 

Mange værksteder har samtidig en ordning om, at det er muligt at låne en bil, imens de arbejder på din. Nogle gange er det en del af deres service, andre gange kan det koste et mindre beløb og hos nogle er det en del af den forsikringspakke de har på bilen. En lånebil kan sikre, at der er mindst muligt ubehag forbundet med at få lavet bilen. Ofte er man afhængig af bilen og selv et par dage uden, kan give store problemer med at få hverdagen til at hænge sammen.

Luk menu