Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Få sikkerheden helt i top med en ny cykelhjelm

Få sikkerheden helt i top med en ny cykelhjelm

At vælge en ny cykelhjelm kræver flere valg – det handler nemlig om at finde den helt rette cykelhjelm til dig! Nutcase er det sikre valg når du skal have en ny cykelhjelm, og nedenfor finder du en guide til hvordan du vælger den rette cykelhjelm. Du kan læse mere om mulighederne for en cykelhjelm fra Nutcase ved at trykke på linket. 

Sikkerhed først

Generelt er det bare en smart og god idé at køre med cykelhjelm – det handler altid om sikkerhed først, hvilket også vil få dig til at nyde dine cykelture mere, velvidende at du er i gode hænder med en cykelhjelm på hovedet. Når du vælger din cykelhjelm handler det om at den sidder godt på dit hoved, altså at størrelsen passer din hovedform. Derudover skal den kunne spændes rundt om din hage, men her er størrelsen også afgørende for at cykelhjelmen stadig føles behagelig at bære. Hos Nutcase kan du få cykelhjelme i alle størrelser og forme, så du kan finde en cykelhjelm der passer til lige netop dine behov. Cykelhjelme fra Nutcase byder på topkvalitets sikring, da cykelhjelmene kan fås i forskellige størrelser og forme, så hjelmen sidder perfekt om dit hoved, hvilket giver større sikkerhed. Derudover er hjelmene lavet af højkvalitets materiale, så du trygt kan købe din hjelm og ræse afsted på cykelstierne. 

Det er også muligt at se godt ud med en cykelhjelm…

Udover sikkerheden, som altid kommer først, så er det faktisk også muligt at se godt ud med en cykelhjelm på. Det kan du blive meget klogere på hvis du tjekker cykelhjelme ud fra Nutcase! Cykelhjelmene kan fås i mange forskellige farver, modeller og mønstre, så du kan vælge at cruise rundt med en cykelhjelm der symboliserer lige netop din personlighed. Der er en lang række cykelhjelme som allerede er produceret i forskellige farver og mønstre, som du frit kan vælge fra. Derudover er det også muligt at designe din egen hjelm, så du kan designe den præcis som du gerne vil have den til at se ud. Her kan du vælge mellem en stor palet af farver, en lang række modeller til formen af cykelhjelmen og en masse forskellige mønstre og prints, som du kan pynte din hjelm med. Så du behøver ikke gå ned på sikkerheden for at se godt ud – hos Nutcase får du top sikkerhed i en pæn indpakning – så du sikkert og lækkert kan cruise rundt på cykelstierne. 

Luk menu