Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Find det rigtige beskyttelsesfyld til din forsendelse

Find det rigtige beskyttelsesfyld til din forsendelse

Når du skal finde den rette emballage til dine forsendelser, er det vigtigt at sikre indholdet yderligere. Når først du har leveret en pakke til forsendelse, er det desværre ude at dine hænder, hvordan pakken bliver behandlet. Det ér muligt at klage, hvis en pakke bliver ødelagt under forsendelse, men det er tid og energi, du helt sikkert hellere vil bruge på andre ting.

Det er derfor vigtigt at pakke dine ting godt, og du kan sikre det yderligere ved at anvende beskyttelsesfyld i pakken. På den måde kan du sikre genstanden endnu mere mod hårde stød og skader, hvis den ligger helt sikkert pakket ind. Det er en god idé at forvente det værste under forsendelse. Så bliver du ikke slemt overrasket, fordi du har mulighed for at tage dine forholdsregler.

Brug det rette beskyttelsesfyld

Når du skal vælge beskyttelsesfyld, kan du finde inspiration på BilligEmballage.dk. Der findes forskelligt fyld til forskellige behov. Du kan fx få miljøvenligt papirfyld, pakkechips og luftpuder.

Når du skal vælge det rette fyld, skal du tænke over det, du skal sende. Hvis du skal sende noget tungt og skrøbeligt, er det en god idé at pakke det ind i fx bobleplast først, så tingen er fast og permanent pakket sikkert ind. Herefter er et godt valg til denne type at vælge enten papirfyld eller pakkechips.

Med pakkechips har du mulighed for at fylde kassen med chips, så tingene vælter rundt i blødt materiale. Med papirfyld kan du bedre styre, hvor fast tingene i pakken ligger, og det kan være en fordel:

Genstanden skal ligge fast og stabilt

Det kan nemlig være fordelagtigt at sende en pakke og vide, at indholdet ligger fast og stabilt uden risiko for at blive kastet rundt indvendigt i kassen. Dette kan du sikre ved hjælp af fx papirfyld eller luftpuder. Med papirfyld kan du krølle det efter behov og lægge det rundt om indholdet, så papirfyldet fungerer som en slags stødabsorbering mellem kassens sider og indholdet.

Det er også oplagt at overveje luftpuder som kan vikles rundt om indholdet og fylde godt ud i kassen, så indholdet blot bliver kastet rundt mellem bløde luftpuder under forsendelsen.

Sådan sparer du på beskyttelsesfyld

Du kan hos BilligEmballage.dk spare på beskyttelsesfyld med at købe større mængder, så din ordreværdi er på 500 kr. eller derover. Så sparer du fragten, og jo mere du køber mængdemæssigt, jo mere sparer du. Og hvorfor ikke være sikker på at have på lager, så du ikke pludseligt står og mangler, når du skal pakke en pakke?

Skriv et svar

Luk menu