Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Find dit nye flotte ur, billigt og brugt her

Find dit nye flotte ur, billigt og brugt her

De fleste drømmer om et flot ur til at fuldende ens outfit. Et ur er en investering og en detalje som de fleste drømmer om at have siddende på håndledet.

Desværre kan et lækkert ur også være dyrt. Derfor har Swisstime samlet de lækreste billige brugte ure. Du kan finde et rigtig pænt og normalt dyrt ur, billigt og komme meget langt for få penge.

Drømmer du derfor om at finde det helt perfekte ur, er det en god ide at kigge på dem brugt og se hvor mange flotte modeller og varianter du kan få billigt.

 

Gode grunde til at købe et ur brugt:

– Ved at købe et brugt ur, kan du finde ældre modeller som ikke længere laves eller forhandles

– Når du køber brugt, kommer du længere for pengene og kan købe et luksus ur, billigt.

– Ved at købe et brugt ur, kan du miljæmæssigt holde den gode samvittighed da der ikke produceres et nyt, men du i stedet genbruger et flot ur.

 

Swisstime har samlet de lækreste, billigste, brugte luksus ure og du kan derfor nemt finde lige den model som passer til dit behov.

Urene findes i mange forskellige prisklasser og du kan derfor let og overskueligt finde det ur som du både har råd til og som passer til din stil og smag.

Et ur er en personlig investering i din stil og i dig selv. Når du bærer et luksus ur, udstråler du stil og god smag. Det kan dog være svært at få råd til at købe sådan et ur, som får folks hoveder til at dreje sig når de ser det, men ved at købe det brugt kan du lettere få råd til drømmeuret.

Swisstime tilbyder også finansiering og du kan derfor ansøge om at betale uret over længere tid i stedet for at stå med udgiften samlet. Del betalingerne op og invester i drømmeuret med det samme. På denne måde får du med det samme det ur du altid har drømt om.

 

En anden fordel ved at købe et brugt ur er muligheden for at sælge det videre igen. Ved at købe nyt, falder værdien når det tages i brug, men når du køber et brugt ur, har du muligheden for at videresælge det senere uden at tabe mange penge for det.

Find dit nye, brugte og billige luksus ur og vælg mellem de 6 eksklusive mærker som der føres med alt fra Rolex til Omega.

Luk menu