Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Her er de 10 bedste klassiske brætspil

Her er de 10 bedste klassiske brætspil

Her vil vi komme med vores bud på, de 10 bedste, klassiske brætspil, som du kan spille allerede i dag.

Monopoly

Brætspil kan bringe familier sammen, men alligevel har Monopoly ry for at rive dem i stykker – ikke at nogen nogensinde er færdige med et monopoly spil. Alligevel er det ikonisk af en grund – det er det bedste brætspil nogensinde.

Skak

Der er en grund til, at dette spil har holdt ud i bogstaveligt talt tusinder af år. Det er et af de mest engagerende brætspil der er, med fokus på strategi, der betyder, at ikke to spil eller spillere nogensinde vil være nøjagtigt ens, hvilket dermed holder spillet interessant.

Cluedo

Dette mysteriespil er en flerårig favorit med en historie, der føles revet fra siderne i en mord mysterieroman fra 1940\’erne. Efter at have været eksisteret i over 60 år allerede, er dette et brætspil, du ikke kan dræbe på noget tidspunkt i fremtiden.

Snakes & Ladders

Virkelig ikonisk i enhver henseende – det er det enkleste af brætspil, men også utvivlsomt et af de største. Du kan sætte dig ned og spille det med alle – stiore som små, og alle kan have det sjovt med spillet.

Reversi

Dette er et eksempel på et relativt simpelt brætspi, men et, der kan give en masse underholdning for de fleste – store som små.

Risk

Et spil med verdensherredømmet i sigte, men et, der måske føles lidt mindre sjovt i de senere år, da det begynder at virke mere og mere som verdensledere spiller den virkelige livsrisiko på global skala.

Operation

Dette operations temaspil er altid sjovt, men med så mange små små stykker skal du være forsigtig med at små børn ikke sluger dem – ellers kan ting ende med en reel operation.

Hvem er hvem?

Uendeligt underholdende, især med de forskellige variationer, du kan komme med. Berømtheder, filmkarakterer, tegneseriefigurer eller mennesker, du kender i det virkelige liv. Timevis af sjov for hele familien.

Ludo

Ludo stammer faktisk fra Indien i det 6. århundrede, hvor det blev kaldt Pachisi. Spillet Pachisi blev tilpasset Ludo i Storbritannien i 1896 – hvilket gør det til et af de ældste brætspil nogensinde.

Sænke slagskib

Berømt for slagordet, som det skabte, og berygtet for den forfærdelige film, det skabte også, tilbyder dette spil timevis af sjov med et maritimt tema.

Hvis du vil prøve et af de nyere brætspil, anbefaler vi Hint brætspil, som du kan læse mere om her.

Luk menu