Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Hjælp til at finde den perfekte måltidskasse

Hjælp til at finde den perfekte måltidskasse

Indholdsfortegnelse

Skagenfood

I 2001 blev Skagen Food etableret af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen. Deres inspiration kom, da de generelt altid har haft en familie der har været glad for fisk, men samtidig kunne se, at danskerne generelt set ikke er gode til, at få fisken implementeret ind i deres hverdag.

I dag har Skagenfood hele 20.000 kundeabonnementer og har dermed også et stort udvalg af måltidskasser. De tilbyder i alt hele 11 forskellige slags, så hvis du også er en stor fan af fisk, så er en måltidskasse fra Skagenfood vejen frem for dig og din familie.

Måltidskasser

For at du kan blive klogere på, hvilken af Skagenfoods måltidskasser der passer bedst til dig og dine behov, så kommer der her en mere overskuelig liste over deres mange tilbud, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

 1. Skagenkassen er til fiskeelskerne. Kassen indeholder 2 måltider med fisk og derudover får du mulighed for, at kunne tilvælge det der hedder et Heat måltid. Et Heat måltid er en økologisk færdiglavet ret.
 2. Go Green Kassen giver dig en måltidskasse, hvor du kommer til at få 1-2 dage med helt frisk fisk, en enkelt dag med kød og ligeledes en enkelt dag med en grøn ret.
 3. Slankekassen giver sjovt nok sig selv. Kassen er udformet til dig, som ønsker enten at slanke dig eller holde den slanke linje. I denne måltidskasse kommer der til at være en masse lækre grøntsager, grove kulhydrater og protein i form af både fisk og kød.
 4. Lynkassen er for dem der har en ekstra travl hverdag. Det er til dem der ønsker, at kunne spise sundt og varieret, uden at have tiden til selv at kunne klare dette behov.
 5. 20 min kassen er kassen for børnefamilierne. Dem som skal sørge for, at maden ikke tager for lang tid, for at kunne sørge for deres børn.
 6. Favoritkassen giver dig en måltidskasse hvor du vil få leveret måltider fra alverdens kulinariske hjørner. Der er tale om alt lige fra fisk, til kød, til fjerkræ til en masse grønt.
 7. Pescetarkassen er kassen til dig der ikke spiser kød, men gerne fisk. Her får du 2 dage med fisk og en enkelt med en grøntsagsret.
 8. Familie X-Lyn er den perfekte kasse til familien der bare har en konstant presset hverdag. 2 af retterne er færdiglavet, som bare skal varmes op.
 9. Heat & Cook er måltidskassen der ikke kræver meget mere end opvarmningen af måltidet. 
 10. KlarParat kassen er til dig der bare vil have en fiskeret til at gå så hurtigt som muligt. Du skal blot sørge for at opvarme den.
 11. FredagsFisk er den sidste måltidskasse. Her får du leveret aftensmad til en enkelt dag.

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Hey – Juliankyhl.dk
  Hvem siger det? Rosa

Skriv et svar

Luk menu