Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Hvem skal du vælge til at sandblæse dit hus

Hvem skal du vælge til at sandblæse dit hus

Det er vigtigt at vælge den rigtige håndværker til at sandblæse dit hus. Vi har alle hørt rædselshistorier om, hvordan folk har valgt forkert og resultatet er bleve forfærdeligt eller at det har trukket ud i månedsvis. Derfor er det vigtigt at finde de rigtige og ikke kun fokusere på hvad koster det, at få huset sandblæst. Start med at søge på sandblæsning af hus pris og udvælg så mindst 3 virksomheder og bed dem komme og give et bud på, hvad det vil koste at få sandblæst dit hus. Husk at få dem til at specificere hvad tilbudet indeholder, så du bedre kan sammenligne de forskellige tilbud. 

Vælg den miljøvenlige håndværker

I dag hvor der er så stor fokus på miljøet og de konsekvenser der er, hvis der ikke tages hensyn gælder også når der skal sandblæses. Der sandblæses med et mix af vand og sand og evt. rester fra facaden kan risikere at ende i din have og evt. grundvand. I dag er det muligt at genbruge sandet, som bruges til sandblæsning op til 200 gange, hvorefter det slidte sand vil blive opvarmet og genbrugt andet steds. 

Tjek Trustpilot og ligende steder

Når du skal vælge den rigtige håndværker er trustpilot et godt sted at kigge. Du skal kigge på det overordnede billede og ikke på dem der skamroser eller sviner håndværkeren til. Begge kan være falske og lagt ind at venner eller konkurrenter. Samtidig er man mere tilbøjelig til at skrive, når man har haft en dårlig oplevelse, end hvis oplevelsen har været godt. Men er der en generel tilfredshed med håndværkerens arbejde, er det et godt og pålideligt sted, der som udgangspunkt holder hvad de har lavet af aftaler. 

Hvad siger maven

Når du skal vælge er det også vigtigt at der er den rigtige kemi imellem dig og håndværkeren. Lytter han til dig og dine bekymringer eller kommer der en lang række flotte og fine ord. Føler du dig tryg ved at overlade opgaven til ham eller føles det ikke helt rigtigt. Føles det ikke helt rigtigt, så spørg noget mere indtil du har fået svar eller find en anden. Der er som regel en årsag til at det føles forkert, også selvom prisen og alt det andet er ok. 

Luk menu