Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Hvordan man køber et Omega ur

Hvordan man køber et Omega ur

Der findes mange forskellige mærker inden for ure. Nogle er af dem har du hørt om – og du har helt sikkert hørt om Omega, som er et schweiziske og luksuriøse urmærke, hvis historie går tilbage til midten af 1800-tallet.  Uret produceres i Biel i Schweiz og blev grundtlagt i 1848 af Louis Brandt. Som mange andre store brands, så går deres historie typisk et par hundrede år tilbage og virksomhederne af den slags har formået at holde sig på forkant med markedet i forhold til stil, kvalitet og mode. Historikken vidner i sig selv om, at dette er et brand, som vil overleve i mange år endnu og som har de bedste teknikere og designere ansat i deres virksomhed. Hvis du får dig et Omega ur, vil du være blandt eliten.

Er du ligesom James Bond?
Mange brands’ popularitet stiger voldsomt, når kendte film, filmstjerner eller skuespillere går med deres varer. Og sådan er det også med ure. Omega har nemlig lavet en fantastisk aftale med James Bond, i det der stort set altid indgår Omega ure i James Bond film og for at det ikke skal være løgn, så har Omega også været på månen. Modellen Omega Speedmaster Professionel sad på håndleddet af en astronaut på den første tur til månen tilbage i 1969.  De mest kendte ure fra Omega er dem der hedder Speedmaster og Seamaster og du har set flere berømtheder som George Clooney, Elvis Presley og den ældste af prinserne i England, Prins William, have et af Omegas ure på.

Drømmen der kan gå i opfyldelse 
Enhver der er entusiastisk inden for ure drømmer om en dag at have muligheden for at købe et Omega ur. De fleste skal spare sammen til det i mange år inden drømmen kan gå i opfyldelse, andre kan købe det når de har lyst. Ligesom mange andre brands kan man både købe nye og brugte Omega ure sælg omega, og der findes mange steder på nettet, hvor du kan finde forhandlere, der har begge dele. Det bedste er selvfølgelig altid lige at undersøge stedet og om det virker troværdigt. Et godt tip er at ringe til dem eller køre forbi, hvis det er muligt, og se hvilke ure de har og få en snak om priser og garantier. Mange mennesker er forhastede i deres beslutninger om at købe et ur og glemmer at lave basis research, når de skal ud og købe et ur. 

 

Luk menu