Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Lær nye ting i coronatiden

Lær nye ting i coronatiden

Hvis der er én ting som karantænetiden har lært os danskere, så er det at vi er elendige til at finde på ting at give os til. Der er næsten ikke tal på det antal af forskellige corona-aktiviteter der er gået viralt på de sociale medier. 

Hvis du ikke er en af dem der har lyst til at bruge hele dagen på at lære at jonglere med toiletpapir, så er denne artikel måske noget for dig. Nedenfor finder du nemlig et par skudsikre måder at fordybe dig og samtidigt blive klogere her i karantæne tiden – tiden er nemlig virkelig godt givet ud og kan bruges virkelig fornuft, hvis du selvfølgelig ved hvordan du skal bruge den.

De flest af os går nemlig om at være dygtigere til et eller andet, og lige nu er den bedste tid at fordybe sig. 

Går ud og drømmer om at blive bedre på arbejdet?

Så bliver du garanteret glad for at høre, at der findes et utal af forskellige kursuser online, der både kan bruges til at blive dygtigere indenfor sit eget felt, men også til at udvide sine horisonter og måske prøve noget nyt.

Lær om investering hvis du altid har gået og drømt om det. Lær om naturlivet og hvordan du bliver guide hvis det altid har været din drøm. Hvis din drøm er at åbne din egen virksomhed, så er nu det perfekte tidspunkt at indsamle den viden som du selvfølgelig skal bruge til det. 

Der findes ingen undskyldning for at bruge karantænetiden skidt, det skulle lige være hvis du rent faktisk var smittet med COVID-19 og lå syg.

Går du og drømmer om at blive bedre til din hobby?

Desværre er det sådan for enormt mange danskere at de ender med at sidde lidt fast i deres hobby med tiden, og for nogen betyder det desværre at de aldrig får den samlet op igen – katastrofalt hvis du spørger mig. Det er nemlig ikke sundt for os mennesker ikke at have noget vi bare gør for vores egen skyld.

Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale at du bruger lidt af karantænetiden på at samle din hobby op igen- eller blive endnu bedre til det – en god hobby er noget der giver os mange tusinde timers glæde og som virkelig er den lille smule arbejde værd.

Du kan også finde et utal af videoer om din hobby på internettet, så kan du blive klogere der.

Luk menu