Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Letvægt underholdning til børn på rejsen

Letvægt underholdning til børn på rejsen

Skal du snart på ferie – enten i lokalområdet, et andet sted i Danmark eller måske i et andet land? Så kan det være en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvordan du kan sikre dig og dine medrejsende at der er underholdning på ferien, uden at underholdsningselementerne kommer til at tilføje alt for megen ekstra vægt til kufferterne.

Især hvis man har små børn, kan taskerne og kufferterne hurtigt komme til at blive overfyldte – for bleer, børnetøj og legetøj har det med at fylde en hel del.

Når taskerne skal pakkes, kan man let komme til at smide en helt masse ragelse derned, og der er da heller ingen tvivl om, at den nemmeste måde at pakke er ved bare at smide det første og det bedste ned i taskerne. Men hvis du bruger lidt tid på at tænke over, hvordan du kan pakkes så lidt og let som muligt, gør du dig selv en tjeneste. Både fordi det er rarest at rejse med en let oppakning – ikke mindst, hvis du også skal rejse med offentlige transportmidler. Men det er er også rart, når du er ankommet til destinationsstedet, at der ikke er for meget ragelse at hitte rundt i. Og sidst men ikke mindst er det dejligt nemt at pakke ned igen, når I skal hjem fra rejsen, hvis I ikke har pakket for meget ned i første omgang.

Hvis destinationen er så langt væk, at det er nødvendigt at flyve, er der tilmed den fordel ved at pakke let, at du begrænser CO2-udledningen ved at minimere vægten på din bagage.

Let underholdning på rejsen med børn

Der er masser af gode råd til, hvordan du kan pakke let og simpelt, men i denne artikel beskæftiger vi os udelukkende med selve underholdningsdelen af rejsen – altså hvordan du får pakket noget underholdning til dig og dine børn, som hverken fylder eller vejer en masse.

Føst og fremmest er papir og farveblyanter altid en sikker vinder. Udover at kunne bruge papiret til at tegne på, så kan det også bruges til for eksempel at lave papirflyvere, nipnappere eller en af de mange andre papir-aktiviteter.

Det er også en god idé at tænke over nogle forskellige lege, som man kan lege uden udstyr. For eksempel er lege såsom gemmeleg og fangeleg altid en sikker vinder, men du kan også søge efter nye former for lege i denne stil på  internettet eller i fagbøger.

Endelig er et spil kort genialt at have med. Du kan for eksempel læse om Hjerterfri de luxe via linket her – eller vælge at spille de online udgaver.

 

Luk menu