Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Når du skal søge om et fritidsjob

Når du skal søge om et fritidsjob

Det er altid godt at have et fritidsjob mens du går i skole eller mens du læser på gymnasiet eller handelshøjskolen eller hvad du nu bruger din tid på. Et fritidsjob betyder, at du kan tjene lidt penge selv og måske begynde at spare sammen til nogle af de ting, som du ønsker dig. Eller bare spare sammen, så du har en opsparing.

En opsparing er vanvittig vigtig for dig at have, det er det, der giver dig frihed. Det er det, der gør at du kan være selvbestemmende. Det er det, der gør at du kan træffe individuelle og selvstændige valg. Og det er det, der gør at du kan leve dit liv, på den måde, du ønsker det. Det er det en opsparing kan gøre for dig, hvis du viser tålmodighed og sparsommelighed for hver eneste krone du tjener.

Og hvis det ikke er dig at begynde at tænke på den måde endnu, så kan du begynde at glæde dig til, at du i det mindste begynder at have råd til nogle af de ting, som du ønsker dig. Ting, din mor og far tidligere har købt til dig, eller som du tidligere har ønsket dig i julegave eller fødselsdagsgave. Nu er tiden kommet, hvor du kan begynde at købe tingene selv, fordi du har sendt en ansøgning til fritidsjob 

Når du sender en ansøgning er det vigtigt at du tænker over, hvad du vil skrive inden du går i gang. Eller det er i hvert fald vigtigt at du laver en liste med de ting, som du vil have med i ansøgningen, så du ikke springer noget over eller at du ikke glemmer noget. 

Hvorfor søger du jobbet?

Du skal først og fremmest skrive noget om dig selv og hvorfor du søger jobbet. Det er en af de ting, som du skal starte med at beskrive i din ansøgning, så din måske, potentielle og kommende arbejdsgiver kan lære dig lidt at kende igennem din introduktion til dig selv og at du får fortalt hvad der er ved lige præcis dette job, som du gerne vil have og hvorfor du tror, at du er den rette i stillingen.

Du skal også tænke over hvad du tror, at du kan bidrage med. Hvad tilfører du stillingen, jobbet, virksomheden og dine kolleger, hvis du kommer til at være en del af et team. Hvad bringer du med dig, som din kommende arbejdsplads synes er værdifuldt og som de gerne vil have som et element i deres organisation .

Skriv et svar

Luk menu