Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Sådan imponerer du med dit sommerhus

Sådan imponerer du med dit sommerhus

Hvis der er ét sted hvor penge ikke gør forskellen, så er det når det kommer til at lave ægte dansk hygge. Med sommeren for døren er det en god idé at begynde at overveje hvordan du kan gøre det hyggeligste sted klart – nemlig sommerhuset. 

Der er få steder vi mennesker nyder at være lige så meget som i sommerhus, og det er fordi det er virkelig hyggeligt. Sommerhuse behøves ikke være store og pranglende men derimod giver det ofte flere point i \’hygge-bogen\’ hvis det er småt og indbydende. 

Hvis du er så heldig at have en sommerhus, så er det også nu at du skal begynde at overveje hvordan du kan gøre det så hyggeligt som overhovedet muligt – du kommer nemlig højest sandsynligvis til at bruge det meste af sommeren derude, da flytrafikken nok stadig er lammet grundet coronavirussen. 

Ud med det gamle

Mange mennesker bruger deres sommerhus som halvt feriebolig og halv gratis opbevaring – og det er en helt skift måde at gribe det an på, hvis målet er at gøre det så hyggeligt som overhovedet muligt. 

Ved at smide alt det gamle rod ud, får du også åbnet op for mere plads og mere rum til at lave gode omgivelser – hvis du er heldig finder du endda et eller andet som du kan bruge i din renovation. 

Sommerklargøringen

Der er få ting der får hårene til at rejse sig på rigtige mænds arme som \’sommerklargøring\’. Sommerklargøringen er nemlig handymandens OL. Her bliver den dygtige handyman testet i alt fra \’ny lakering af facaden\’ til \’skift gamle brædder ud med nye\’. 

Et godt råd er at begynde at overveje lige præcis hvad det er du gerne vil have skiftet ud nu, så du ikke kommer til at skulle køre frem og tilbage en halv snes gange for at hente udstyr og købe materialer – det er spildtid! Du bør huske værktøjskassen, haveværktøjer og så meget træ du nu engang skal bruge.

Gadgets – har du dem?

Hvis dit sommerhus allerede står knivskarpt og klar til at modtage sommerens gæster og lægge rum til de gode sommerminder, så er det måske nu at du skal overveje gadgets. Har du en oppustelig pool? Hvad med en Candyfloss maskine, der ville være et enormt hit hvis man havde børnebørn. 

Det kunne måske også være rart at have nogle gamle cykler til at stå ude i sommerhuset, så besøgende altid kunne komme rundt.

Luk menu