Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Skal du have lidt hjælp til matematikken? Så køb en lommeregner i Texas TI 30 Serien

Skal du have lidt hjælp til matematikken? Så køb en lommeregner i Texas TI 30 Serien

Hvis du skal have lidt hjælp til matematikken er dette den perfekte lommeregner!

Det man generelt kan sige om Texas TI lommeregnere er, at de er til at stole på og at du kan bruge dem i både folkeskolen, gymnasiet, handelsskolen og langt hen af vejen også på universitetet.

Mange års erfaring inden for produktion af lommeregnere har gjort denne serie perfekt til studerende og voksne, der har brug for et effektivt værktøj til at løse opgaver i matematikkens verden. Vi anbefaler helt klart at du kigger nærmere på de forskellige modeller og finder den, der passer netop til dit behov TI-30X Pro MathPrint.

Disse lommeregnere blev udviklet til forskellige målgrupper for netop at tilgodese de behov der er på markedet. Så vær ikke bange for at møde svære udregninger næste gang du skal til eksamen eller får stillet en svær opgave – med denne lommeregner er du tryg også skal du nok løse opgaven.

De fleste folkeskolelærere og gymnasielærere anbefaler studerende at købe en lommeregner i Texas TI 30 serien – fordi de er super gode og kan bruges til så mange forskellige formål hele vejen igennem folkeskolen, gymnasiet og videregående uddannelser. Ja, på nogle uddannelser er det faktisk et must at købe sådan en lommeregner, ellers får du svært ved at følge med.

Texas Instruments er faktisk et brand indenfor lommeregnere, som har eksisteret i rigtig mange år. Der ligger meget erfaring, ekspertise og matematiske tanker bag lige netop disse lommeregnere. Lommeregner er lavet af i en ekstremt god kvalitet og du kan bruge lommeregneren gennem hele dit studie – ja, faktisk kan du gemme dem hele livet, så holdbare er de. Det eneste man skal gøre er at huske at udskifte batterierne i ny og næ, måske ikke mere end en eller to gange i alt.

Lommeregnere fra Texas TI 30 serien leveres, ligesom alle andre Texas TI lommeregnere, i meget høj kvalitet og du kan være sikker på at displayet er læsevenligt. Denne serie kan snildt bruges til at udregne avancererede grafer. Lommeregneren kan bruges til matematik, trigonometri og til statistik. Men tøv ikke, den har selvfølgelig også de gængse funktioner som at lægge sammen, gange, minus og dividere.

Hvis du arbejder på kontor kan denne lommeregner også bruges som et rigtig godt værktøj, til både dig selv og dine kolleger. Og tøv ikke med at købe lommeregneren til udenlandske kolleger eller medarbejdere, lommeregneren leveres med manual i flere sprog, herunder tysk, hollandsk og fransk.

 

Luk menu