Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Èt gyldent SEO-tip til din hjemmeside

Èt gyldent SEO-tip til din hjemmeside

SEO er ikke at kimse af, specielt ikke når målet er at øge mængden af organisk trafik din hjemmeside får. SEO er en af de nye erhvervsbuzzord der er til meget begrejstring, uanset om du arbejder i marketing eller management. 

Det der er med SEO, som der forvirrer de fleste en del, er at hele begrebet dækker over et utal af forskellige tiltag på hjemmesiden, både front-end og back-end – og det er nok til at mange drukner i opgaver og ender med at køre døde i deres SEO optimeringer. Det er desværre endnu mere skadeligt at give op halvvejs, end det er helt at lade vær. Har man først en gang kørt død i SEO, enten med en stor skriveblokade ift. dit indhold, eller problemer med at få helt styr på dine H1, H2 og H3, så kan opgaven virke helt forfærdelig at komme igang med igen. 

Derfor har jeg skriblet ét skudsikkert SEO-tip ned til dig og din hjemmeside. Rådet kan bruges uanset om du er kørt død i optimeringen eller er lige ved at starte. Du finder det herunder.

  1. Hvis ikke du føler at du kan løfte opgaven om at skrive indhold til din egen hjemmeside og allerede nu har besluttet at det er noget som du gerne vil outsource væk – så bør du også kigge på det der i daglig tale kaldes Linkbuilding. 

    Når man er færdig med sin on-site optimering af hjemmesiden, skal alle processerne rundt om din hjemmeside nemlig også til at optimeret – herunder hvor mange forskellige eksterne sider der linker til netop din side – for det er nemlig noget google er helt og adeles tosset med, det øger din virksomheds kredibilitet i googles øjne, hvilken stryger dig direkte ind i den organisk trafikale himmel. 

    Spøg til side. Når andre websteder linker til dit website, tæller det i googles øjne som en anbefaling om, at denne side er et besøg værd – hvilket det egentligt også er, når man som regel linker til andre websteder. 

    Der er et hav af forskellige regler til Linkbuilding som du bør kende til, før du vælger at gå ud og smide hele dit erhvervs \’børneopsparing\’ efter artiklerne. Gøres linkbuilding ikke helt rigtigt, kan det godt ende med at ikke have nogen reel effekt – og så er det penge fluks ud af vinduet.

Hvis du har fået øjene en lille smule mere op for SEO og Linkbuilding og gerne vil blive klogere, så kan du læse meget mere her: SEO i Århus

Luk menu