Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Tag et hurtigt og nemt online lån

Tag et hurtigt og nemt online lån

Hvis du aldrig har taget et kviklån før, er det en god ide at starte med at undersøge markedet, ved at læse hvad de hjemmesider der tilbyder en oversigt over de forskellige lån. De tilbyder også også at hjælpe dig med at finde 3 steder du med fordel kan søge. Fordelen er at de er sammenlignelige og det gør det muligt for dig at vurdere de forskellige lån og finde det af dem, der tilbyder dig de bedste betingelser. 

De vil som regel også have et link, hvor du kan søge ala søg Kviklån her.

Hvilke krav er der til at søge et kviklån

Et kviklån er et online lån, der er kendetegnet ved at det er nemt og hurtigt at søge og du har pengene på din konto efter kort tid. Samtidig stiller de ikke krav til sikkerhed og de vil ikke spørge dig, hvad pengene skal bruges til. Et kviklån er som regel lån, der skal tilbagebetales indenfor kort tid og drejer sig ofte om små beløb.

rådgivning ved køb af fast ejendom hos Skovbohjort Advokater i Århus

De krav der er til et kviklån er

  • Du skal have et NemID, så du kan underskrive dit lånetilbud
  • Du skal have en mailadresse for ellers kan du ikke modtage en mail fra banken med et tilbud
  • Du skal være minimum 18 år og myndig
  • Du skal have en dansk folkeregister adresse

Hvis du står i RKI vil det stadig være muligt at låne hos nogle banker, men så vil der være flere krav og så vil det bero på en individuel kreditvurdering.

Start med et budget

Inden du tager et lån, også selvom det kun er et lille et, er det en god ide at starte med at lægge et budget og finde ud af hvad du har af indtægter, men især også hvad du har af udgifter. 

Har du ikke lagt et budget før, er det muligt at finde en skabelon på nettet, som kan gøre det nemmere for dig. Når du har et overblik over dine indtægter og udgifter ved du også, hvad du har af mulighed for at betale af på lånet om måneden. Jo før det bliver betalt jo billigere vil det have været at låne pengene.

 

 

Luk menu