Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Top vinterhyggen med en biopejs

Top vinterhyggen med en biopejs

Forestil dig dette: Du sidder i en træhytte i Norge eller Sverige efter en lang dag på løjperne. Du har tæppe, du har varm kakao med flødeskum og skumfiduser (naturligvis), og du har en glødende pejs, der sætter prikken over i’et i den vinterlige idyl.

Når du åbner øjnene, sidder du uheldigvis stadig i selvsamme danske gråvejr, som du forlod, da du trådte ind i din drøm. Sne, ski, varm kakao, film og pejsehygge synes meget, meget langt væk. OK, måske kan du godt få ordnet alt det med varm kakao og en god film, men lad os være ærlige – den del med pejsen synes ret langt væk fra dine nuværende omstændigheder, ikke?

Frygt ej længere. En pejs er ikke (længere) kun forbeholdt de velhavende og gamle muremestervillaer – nej, en pejs er faktisk ikke længere kun at drømme om. Nu tillader teknologien nemlig, at det også er muligt for dig – ja, dig – at få fingrene i en pejs, der altså virkelig bare sætter prikken over i’et i en kold og lang vinter.

Find den perfekte vægophængte biopejs

På Bio-pejs.dk har man specialiseret sig i at lave biopejse, der blot skal monteres på væggen. Du behøver altså ikke bekymre dig om, at en pejs kun er for skorstensejere. Næ nej, den kan blive din, før du ved af det.

Bio-pejs.dk beskriver selv den vægophængte biopejs med følgende ord:

En væghængt biopejs er en miljøvenlig pejs som er klar til at blive hængt op på væggen, nærmest som den kommer i pakken. De fleste af vores væghængte modeller kræver ikke meget, eller ingen samling, inden de er klar til brug. Dermed skal man som regel blot finde ud af hvor i boligen den skal hænge, anvende det medfølgende ophæng som skrues fast i væggen og placere pejsen – Tænde op – Og nyde flammerne.

Det lyder ærligt talt ret lækkert, ikke? Det er det også, det lover jeg. En biopejs er desuden sindssygt smart, hvis du – som de fleste af os – mangler gulvplads og virkelig ikke kan forestille dig, hvordan du nogensinde ville kunne få plads til en ægte pejs med al den ekstra plads, det unægteligt kræver.
Desuden er en vægophængt pejs utrolig smart, fordi du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt nysgerrige børn og kæledyr pludselig får færden af de smukke gløder. Det er altså både praktisk, smukt og sikkert!

Er du blevet nysgerrig på biopejsen, og kan du næsten allerede mærke flammerne i stuen? Tjek det hele ud på Væghængt biopejs.

Skriv et svar

Luk menu