Historier, nyheder og artikler fra jeres elskede fiktive Julia N. K.
Vælg den rigtige printer

Vælg den rigtige printer

Printere

En printer er et essentielt redskab indenfor mange brancher. Hvis du på nogen måde leder efter at skulle trykke noget, om det så er plakater, handleplaner, billeder, hæfter eller meget andet, er der ikke andre muligheder en af bruge en printer. Flere steder som eksempelvis biblioteker, kan man låne en printer, men enkeltprint bliver dyrt i længden, og transporttid og eventuel kø gør sådan en affære ret besværlig. Derfor kan det ofte godt betale sig at skaffe sin egen printer. En printer kan også være god til dit personlige brug, hvis du er en studerende der leder efter at printe dine eksamensprojekter ud, eller hvis du har et arbejde der indebærer at have dokumenter fysisk og visuelt. Det gør en forskel for at se, hvordan noget ser ud i virkeligheden i stedet for at gætte sig frem på en skærm. At have den selv giver dig også større fleksibilitet. Men der er en del ting man skal overveje når man køber en ny printer, og derfor kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige muligheder. Her er nogle gode tips til hvis du leder efter ny printer.

Ting du skal overveje ved køb af ny printer

– Hvad er dit behov? Der er forskel på, om du leder efter en lille printer til hjemmebrug, der bare skal kunne udskrive din tekst, eller om du gerne vil have fingrene i en stor industriel printer, der har mange funktioner, kan printer store ting på én gang og give dig et pænere billede. Når du først har fundet ud af cirka hvilken størrelse printer du leder efter, og hvor stort et behov du har, kan det gøre dit søgefelt meget mere snævert.

– Hvilken type printer du leder efter? Der findes grundlæggende set 3 typer: Laserprinteren, blækprinteren og multifunktionsprintere, der er til de helt store opgaver med mange facetter. Alle de forskellige typer har fordele og ulemper. Blækprinteren er det sikre valg, som du kan bruge til de fleste ting, men laserprinteren er ofte billigere og dog lidt dårligere kvalitet. Så det kommer an på, om du leder efter en billig eller en kvalitetsløsning. 

– Hvor du kan købe ting til den, og hvor meget det koster. Det er ikke kun printeren i sig selv, men også ting til den der koster penge, eksempelvis blækpatroner. Dog kan du heldigvis finde et stot udvælg af forskellige printere og tilbehør til dem på tonerland.dk. Så er det gjort nemt for dig.

Luk menu